Skip to main content

Arbeta hos oss

ATT VARA PERSONLIG ASSISTENT hos Lev väl Assistans skall ge dig precis lika mycket som du förväntar dig av ett roligt jobb. Du som assistent ska känna dig uppskattad och behövd. Tillsammans med detta som mål samt en bra lön tror vi att du som anställd hos oss blir motiverad och kan göra ett bra jobb. Utöver bra lön och bra försäkringar * tycker vi också andra förmåner är viktigt. Att exempelvis få deltaga vid julbord och andra gemensamma aktiviteter, samt få tillfälle att umgås med sina kollegor ser vi som en självklarhet.

Rabatterad friskvård m.m.

Vi vill att vår personal mår toppen. Rabatterad friskvård är en bra morot för all vår personal, dels för din allmänna hälsa och ditt välmående men också för att det ytterligare ger dig energi och ork att klara av ditt arbete på ett bättre sätt. Att man blir piggare, gladare och samtidigt träffar en massa trevliga människor är ju heller ingen nackdel.

Kontinuerlig kompetensutveckling ser vi som en naturlig förutsättning för att nå våra högt ställda krav på bra assistans. Självklart med utgångspunkt från den person som behöver din assistans.

Vår mest värdefulla tillgång!

Att du som anställd blir tagen på allvar i ditt jobb är också en av våra hörnstenar. Här finns alltid någon som lyssnar om du behöver prata eller tycker att någonting är fel. Hos oss har du tillgång till de resurser som behövs i just ditt fall för att möjliggöra en så bra assistans det någonsin går.

Kanske har du själv idéer om hur vi kan förbättra oss eller förändra saker? Eller bara göra en förändring av någonting som redan är bra, men som gör det roligare? Vi lyssnar gärna. Vi vill måna om vår personal så mycket som möjligt – personalen är en av våra största och mest värdefulla tillgångar.

(*) Se mer: www.fora.se.