Skip to main content

Om Lev väl Assistans

LEV VÄL ASSISTANS är ett relativt litet bolag med stora resurser. Lev väl är också ett personligt engagerat assistansföretag som erbjuder stöd och service enligt LSS och SFB. Vi utgår från vår värdegrund – delaktighet och värdighet i livet. Vi anordnar assistans för våra kunder, allt ifrån smått till stort. Det kan röra sig om löneadministration eller ett totalansvar. Det är du som kund som bestämmer.

100% service till alla våra kunder

Vi jobbar efter tanken att närhet, personlighet och tillgänglighet ska råda under alla förhållanden. Detta för att möjliggöra just en personlig och tät kontakt med dig. Du kan nå oss dygnet runt om det skulle uppstå problem av olika slag, eller bara för att ringa och prata med oss. Med anledning av att vi vill erbjuda precis alla våra kunder den absolut bästa personliga assistansen som finns, så begränsar vi också antalet kunder på just din ort.

Bakgrund

Anledningen till att Lev väl existerar är att en älskad och omtänksam mor fick diagnosen Alzheimers för väldigt många år sedan. Hon var då drygt femtio år gammal och klarade sig till slut inte på egen hand och fram emot hösten 2005 förändrades hennes livsvillkor på ett sätt som var avgörande. Eftersom det inte fanns några assistansanordnare som svarade mot de behov hon hade så startade Lev väl Assistans. 

Trots sjukdomen kunde ”mamma” leva ett bra liv och hade möjlighet att själv välja hur varje timme skulle se ut. Och hon fick förmånen att bo hemma hela tiden. Mycket tack vare de otroligt fina insatser som hennes assistenter gjorde – varje dag. De utförde verkligen sitt jobb på ett fantastiskt sätt och gjorde en obeskrivlig insats för hennes oberoende.
Det förträffliga i LSS är att man har rätt att själv bestämma över sitt eget liv. Duktiga personliga assistenter ger suveräna möjligheter till detta.


När hjärtat och glädjen i att hjälpa varandra finns där kan man åstadkomma oerhört mycket.

Det känns bra att kunna göra skillnad för de som har valt oss som stöd i livet!