Skip to main content

Vilka är vi?

Nedan finner du några av de serviceälskande personer som du kanske möter då du besöker något av Lev väls kontor.

Tia-Maria Litsegård, VD


Socionomexamen vid Göteborgs Universitet

”Vår målsättning på Lev väl är att du som kund ska erbjudas den absolut bästa personliga assistans som bara är möjlig. Genom en god kontakt och bra service ska vi tillsammans med personliga assistenter göra skillnad i din vardag.”

Malin Lindkvist


Verksamhetschef region norr

Jag har jobbat inom personlig assistans i många år och har varit anställd hos Lev Väl Assistans sedan 2012.
Min drivkraft kommer från glädjen att tillsammans med den assistansberättigade och medarbetare skapa den absolut bästa assistansen man kan få.
Tillsammans skapar vi möjlighet till det liv du vill leva.

Birgitta Kristiansson


Redovisningsekonom och administratör

”Jag älskar att ge service och innan jag började här på Lev väl Assistans så arbetade jag på Sverges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Detta, tillsammans med mitt stora engagemang, hoppas jag hjälper mig att vara ännu mer serviceinriktad och lyhörd i mitt nuvarande arbete.”