Skip to main content

Vilka är vi?

Nedan finner du några av de serviceälskande personer som du kanske möter då du besöker något av Lev väls kontor.

Tia-Maria Litsegård, VD


Socionomexamen vid Göteborgs Universitet

”Vår målsättning på Lev väl är att du som kund ska erbjudas den absolut bästa personliga assistans som bara är möjlig. Genom en god kontakt och bra service ska vi tillsammans med personliga assistenter göra skillnad i din vardag.”

Nina Ydfjärd Svanström


Verksamhetschef region norr

”Min drivkraft kommer från glädjen att göra skillnad för andra. Målet dagligen för mig är att tillsammans med dig som kund möjliggöra en väl fungerande och individuell vardag med assistans, på en bra arbetsplats för de bästa personliga assistenterna som ingår i ditt team.
Tillsammans skapar vi den vardag du vill leva i.”

Birgitta Kristiansson


Redovisningsekonom och administratör

”Jag älskar att ge service och innan jag började här på Lev väl Assistans så arbetade jag på Sverges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Detta, tillsammans med mitt stora engagemang, hoppas jag hjälper mig att vara ännu mer serviceinriktad och lyhörd i mitt nuvarande arbete.”